Beton Rutier BCR

Tip Beton Rutier Pret (RON)
Beton Rutier BCR 3.5 400
Beton Rutier BCR 4 430
Beton Rutier BCR 4.5 440
Betonul rutier BCR 4.5 este un tip de beton specializat folosit în construcția de drumuri, autostrăzi și alte infrastructuri rutiere. Acest beton este denumit astfel datorită raportului dintre ciment, nisip, pietriș și apă utilizat în producția sa.

BCR 4.5 este o clasă de beton rutier care respectă standardele de calitate impuse de normativele naționale și internaționale. Betonul rutier BCR 4.5 este utilizat pentru suprafețe de trafic mediu și intens și are o rezistență la compresiune de 45 MPa, ceea ce îl face suficient de rezistent pentru a fi utilizat în proiecte de construcții rutiere de dimensiuni mari.

Un avantaj important al betonului rutier BCR 4.5 este durabilitatea sa ridicată. Acest tip de beton este capabil să reziste la o serie de factori de mediu, precum variațiile de temperatură, expunerea la soare, ploaie, zăpadă și îngheț. De asemenea, betonul rutier BCR 4.5 este rezistent la uzură și abraziune, ceea ce îl face potrivit pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi autostrăzile sau drumurile naționale.

Procesul de producție a betonului rutier BCR 4.5 este supravegheat în mod riguros pentru a garanta calitatea finală a produsului. Materialele utilizate în producție sunt selectate cu grijă și amestecate în proporții precise pentru a asigura o calitate constantă și o performanță durabilă.

Betonul rutier BCR 4.5 este utilizat într-o gamă largă de proiecte de construcții rutiere, precum construcția de autostrăzi, drumuri naționale, drumuri regionale și municipale. De asemenea, betonul rutier BCR 4.5 este potrivit pentru a fi utilizat în construcția de trotuare și parcări, fiind capabil să suporte greutatea vehiculelor și a altor obiecte.

Beton rutier bcr 4.5 pret: 0764 151 920


.

Cere un pret m3 la beton acum

Esti interesat de produsele noastre ?