Statie Beton Otopeni

Oferta de pret la beton pentru zona de Nord se adreseaza exclusiv urmatoarelor zone: Otopeni,Odaiile, Balotesti, Saftica, Peris, Ciolpani.

Caracteristici de livrare

Livrarea betonului nu este o sarcină mai puțin importantă decât producerea acestuia. Toate tipurile de produse care conțin apă și ciment necesită condiții speciale de transport. Prin urmare, avem propria noastră flotă de vehicule speciale. Transportam beton de toate gradele, beton de argila expandata, mortar de ciment in camioane de beton. În rezervoarele lor, condițiile optime pentru transportul pe termen lung:
etanşeitate;
constanta temperaturii;
amestecând în ritmul optim.
Vom aduce beton pe șantierul de la Otopeni într-o consistență perfectă. Nu amânăm livrarea, deoarece înțelegem importanța respectării programului de construcție. Comandă de livrare Otopeni
Pentru a comanda livrare de beton către Otopeni, sunati sau email la info@evoveton.ro. Dacă nu știți ce fel de beton aveți nevoie să comandați pentru a vă rezolva problema de construcție, managerul nostru vă va sfătui. Pregătim produse după rețetele noastre dovedite. Putem realiza marfa si dupa reteta oferita de client.

Cere un pret m3 la beton acum

Esti interesat de produsele noastre ?