Beton Presat

Cea mai importantă caracteristică a Betonului Presat este un sistem de acoperire a podelei conceput pentru toate spațiile. Caracteristica sa importantă este tehnologia betonului imprimat cu model, care dă aspectul pietrei așezate individual. Beton presat, care poate fi aplicat în multe culori și modele și dă tot aspectul natural al granitului și al altor pietre; Este cea mai nouă tehnologie de beton care respectă tradițiile și cultura cu efectul ei străvechi și timpul de aplicare. În calitate de Saha Concrete, suntem pregătiți să vă oferim cel mai bun, cea mai înaltă calitate și cel mai fiabil, cu ani de experiență în domeniul Betonului Presat.

BETON LA PRESIUNE

Betonul Presat este o tehnologie de acoperire a podelei decorative care oferă un aspect unic și inaccesibil de pietre naturale și istorice pentru toate tipurile de spații interioare și exterioare. Aplicația betonului amprentat a fost inspirată de fabricarea cărămizii cu model în SUA în anii 1945, iar odată cu schimbarea timpului și dezvoltarea tehnologiei, a devenit betonul amprentat de astăzi.

Beton presat; Cu textura sa naturală, culorile unice și durabilitatea, adaugă frumuseți naturale și inaccesibile mediului și îl poartă în viitor. Aspectul unic, natural și nostalgic rezultat adaugă valoare clădirilor dumneavoastră.

Cel mai important avantaj al Betonului Presat Decorativ este că este o tehnologie de beton imprimat cu model care dă aspectul de piatră pusă una câte una în zona în care este aplicată. Deoarece betonul amprentat este realizat din beton gata amestecat, este mai durabil și mai durabil în comparație cu alte aplicații.

Este cel mai potrivit stil de aplicare pentru nevoile actuale de pardoseală din beton. In zona in care se aplica tehnologia betonului amprentat, care poate fi aplicata intr-o mare varietate de culori si modele si poate da aspectul natural al pietrelor precum granitul si ardezia; nu are loc colapsul, podeaua aplicată este antiderapantă, rezistentă la pete, rezistentă la praf, motivele și culorile nu se estompează, cu caracteristica sa lavabilă, poate fi folosită în parcuri, grădini, căi de plimbare și jogging, fronturi de clădiri, etc. Poate fi preferat si pentru locurile care atrag ochiul datorita aspectului artistic. Poate satisface mai multe nevoi deoarece poate fi aplicat în modele și culori personalizate.

Principalele domenii de utilizare ale betonului amprentat sunt:

Centre comerciale și de afaceri, piețe, benzinării, amenajări de grădini, parcuri, amenajări peisagistice, marginea piscinei, parcări, facilități turistice, zone urbane, alei pietonale, zone de restaurare, porturi și docuri, proprietăți, vile, intrări în garaj, terase, casă independentă imprejurimile si intrarile cladirilor, magazinelor, structurilor industriale etc.

ETAPE DE APLICARE A BETONULUI DE PRESIUNE

• Pe zona ce urmează a fi acoperită se toarnă beton gata preparat cu agregat fin granulometric, iar suprafața este nivelată la cota și panta dorite și netezită cu o mistrie specială de magneziu.

• Așteptați până când udarea de pe suprafața betonului dispare.

• Când udarea dispare, întăritorul de suprafață colorat se întinde pe suprafață prin stropire.

• Se frecă în suprafață cu o mistrie specială din oțel și se lustruiește. După finalizarea procesului de colorare, se așteaptă până ajunge la o consistență plastică prin absorbția apei din beton în plus. În această etapă, pudra colorată cu efect antimucegai și cu efect antic sunt întinse într-un strat subțire pentru a acoperi întreaga suprafață.

• După ce pulberea de desfacere a mucegaiului este împrăștiată, matrițele de imprimare decorative din beton pe bază de poliuretan sunt plasate pe suprafața betonului una după alta, astfel încât să nu existe goluri, iar modelele de pe suprafața matriței sunt îndepărtate pe suprafața betonului prin lovire. ei cu un pounder. Prin transferul matrițelor din spate în față se efectuează aceleași operațiuni pentru a finaliza texturarea întregii suprafețe.

• După o perioadă de așteptare (1 – 2 zile) în funcție de condițiile climatice pentru ca betonul să se întărească, se mătura mai întâi agentul de desfacere a mucegaiului de pe suprafață, apoi se curăță pardoseala cu o mașină de spălat cu pulverizare cu apă sub presiune. Un efect decorativ antic si natural se obtine prin pastrarea unei parti din agentul de dezmultare intre texturile de la suprafata si in rosturi.

• După ce suprafața spălată se usucă, pe suprafață se aplică lac de protecție acrilic pe bază de solvenți cu ajutorul unei role, iar procesul este finalizat. Acest proces protejează suprafața de diverși factori externi, cum ar fi acizi, baze, solvenți, diverse substanțe chimice și razele ultraviolete. Se asigură că culorile rămân în permanență mulți ani.

Cere un pret m3 la beton acum

Esti interesat de produsele noastre ?