Pret Beton Saftica: Clase de Beton și Costuri

Saftica, o localitate în plină dezvoltare, a devenit un punct de interes pentru multe proiecte de construcție. Datorită acestei creșteri, cererea de beton a crescut semnificativ. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre clasele de beton disponibile și costurile asociate, ați ajuns în locul potrivit.

Clase de Beton Disponibile în Saftica

Beton Clasa C8/10 - Ideal pentru lucrări de umplutură și nivelare. Este cel mai puțin rezistent dintre toate clasele, dar este suficient pentru proiecte care nu necesită o rezistență mare.
Beton Clasa C12/15 - Adesea folosit pentru fundații și structuri care necesită o rezistență medie.
Beton Clasa C16/20 - Un beton de calitate superioară, potrivit pentru majoritatea construcțiilor rezidențiale.
Beton Clasa C20/25 - Recomandat pentru structuri care necesită o rezistență mai mare, cum ar fi clădiri cu mai multe etaje.
Beton Clasa C25/30 - Este cel mai rezistent dintre toate și este folosit pentru proiecte de construcție de mare anvergură.Costuri Asociate

Pentru a obține o estimare exactă a costurilor, este recomandat să contactați furnizorii locali. Cu toate acestea, iată o estimare generală a prețurilor:
Beton Clasa C8/10: 390 RON/m³
Beton Clasa C12/15: 400 RON/m³
Beton Clasa C16/20: 420 RON/m³
Beton Clasa C20/25: 430 RON/m³
Beton Clasa C25/30: 440 RON/m³
Concluzie
Alegerea clasei potrivite de beton pentru proiectul dvs. este esențială pentru a asigura longevitatea și rezistența construcției. Saftica oferă o varietate de opțiuni, așa că asigurați-vă că faceți cercetarea corespunzătoare și consultați un expert înainte de a lua o decizie.

Tel: 0764.151.920

Cere un pret m3 la beton acum

Esti interesat de produsele noastre ?