Ghid de prețuri pentru beton gata amestecat

Prețurile noastre

Nu există o rată fixă ​​pentru betonul gata amestecat, deoarece o serie de factori pot afecta costul. Acestea includ conținutul de ciment, distanța de livrare, timpul de livrare și includerea oricăror aditivi sau fibre.

Primul pas este să determinați de cât beton aveți nevoie. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este folosind calculatorul nostru de beton . Vă solicită forma de bază a zonei cu care lucrați – pătrat/dreptunghi, triunghiuri dreptunghiulare, părți dintr-un cerc – și dimensiuni pentru a vă oferi o estimare a volumului de care aveți nevoie. 

De asemenea, va trebui să luați în considerare utilizarea betonului și dacă aveți nevoie de ceva structural sau de un amestec de calitate inferioară, precum și adăugarea de fibre sau culoare. Taxele de livrare se bazează apoi pe volum și distanță.

Mini mix / încărcături mici

Pentru livrările care necesită un volum mic de beton sau pentru șantierele cu acces restricționat, Evo Beton oferă o operațiune de miniamestec de beton sub marca EvoBeton.ro.

Taxați pentru încărcături parțiale? 

Oferim livrare gratuită pentru camioane complete de beton, dar, atunci când este inevitabil, taxăm pentru încărcături parțiale. Oferim livrări în camioane cu capacitate de șase și opt metri cubi și, la cerere, putem furniza și vehicule mini-mix mai mici în unele zone. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Taxați pentru retururi?

Da facem. Vă rugăm să luați în considerare mediul înconjurător și să comandați cu atenție, astfel încât să returnați camionul fără deșeuri. Dacă nu sunteți sigur de suma de care aveți nevoie, vă rugăm să discutați cu un consultant de vânzări care vă va putea îndruma.

Cât timp am când camionul ajunge la fața locului?

Odată ce camionul ajunge la fața locului, veți avea la dispoziție o jumătate de oră pentru a vă descărca betonul. Vă rugăm să rețineți că betonul începe să se „desprindă” în două ore de la amestecare, așa că veți dori să îl descărcați cât mai repede posibil. Se vor aplica taxe suplimentare după jumătate de oră. 

Cum îmi plătesc betonul?

Puteți plăti cu Visa sau Mastercard sau puteți solicita un cont la noi (se aplică termeni și condiții).

Când pot plasa o comandă?

Biroul nostru de comenzi este deschis de la 6:30 la 18:00 de luni până vineri și de la 6:30 la 12:00 sâmbăta. Ne rezervăm foarte repede, mai ales vineri și sâmbătă, așa că vă rugăm să ne anunțați cât mai mult posibil. Din păcate, nu putem garanta disponibilitatea pentru comenzile în aceeași zi.

Îmi pot schimba sau anula comanda odată ce a fost plasată?

Înțelegem că lucrurile se schimbă și vom face tot posibilul pentru a face față modificărilor și anulărilor comenzilor, dar vă rugăm să ne anunțați cât mai mult posibil. Dacă furnizați un preaviz cu mai puțin de două ore, este posibil să fim nevoiți să percepem o taxă de anulare (echivalentă cu valoarea primei încărcări a comenzii).

Sunt diferitele rezistențe ale betonului mai scumpe?

Mulți oameni presupun că „betonul este beton”, dar există, de fapt, multe tipuri diferite potrivite pentru multe aplicații diferite. Betonul pentru o centrală nucleară, de exemplu, va fi semnificativ mai rezistent – și mai scump – decât cel necesar pentru o bază de hale. 

Betonul este de obicei specificat în funcție de rezistență și cu cât betonul este mai rezistent, cu atât va fi mai scump. Intervalul normal de rezistență este între 10N/mm2 și 40N/mm2 ( măsurat la 28 de zile), totuși, uneori sunt necesare rezistențe de peste 100N/mm2 sau la vârste mai fragede.

Pentru a vă oferi o ofertă pentru rezistența corectă a betonului, vă vom întreba de obicei unde și cum este utilizat betonul, de exemplu pentru baze sau fundații, case, garaje sau podele industriale sau poate o potecă, alee sau un spațiu de încărcare industrial.  

În general, betonul îngropat, adică GEN1 (10N/mm 2 ), cum ar fi cel folosit pentru fundații de benzi sau fundații pentru pereți de grădină, va fi la capătul inferior al intervalului de preț, iar un beton PAV2 (40N/mm 2 ) utilizat pentru curțile industriale exterioare pentru sarcini grele. , va fi la capătul superior.

De obicei, betonul folosit în exterior trebuie să fie rezistent la îngheț și, deși acest lucru va crește prețul față de betonul nerezistent la îngheț (cu antrenare de aer), evită dezamăgirea căii dvs. de acces nou-nouțe se desprind în timpul lunilor de iarnă.

Dacă aveți acces limitat și nu puteți obține un camion de beton aproape de proiectul dvs. de construcție, atunci este posibil să fie necesar să pompați betonul la locul său. Pentru a fi așezat cu succes cu pompă, betonul trebuie să fie „de calitate pentru pompă”.

pret beton B150, pret beton B200, pret beton B250, pret beton B350, pret beton B400

Statie de betoane in Bucuresti produce betoane, șape si mortare. Servicii de testare betoane, transport la adresa si pompare pe santier