Pret Beton Satu Mare

Pentru construcția unei case, în general, se utilizează diferite tipuri de beton, în funcție de necesități. Iată câteva tipuri comune de beton utilizate în construcții rezidențiale:

Betonul C16/20: Acesta este un tip de beton frecvent utilizat pentru fundații și podele. Rezistența sa caracteristică este de 16 megapascali (MPa) la comprimare și 20 MPa la rezistența la tracțiune.

Betonul C20/25: Acest tip de beton poate fi folosit pentru fundații, stalpi și grinzi. Rezistența sa caracteristică este de 20 MPa la comprimare și 25 MPa la rezistența la tracțiune.

Betonul C25/30: Este utilizat pentru structurile de rezistență, cum ar fi grinzi, stalpi, plăci și pereți. Rezistența sa caracteristică este de 25 MPa la comprimare și 30 MPa la rezistența la tracțiune.

Betonul C30/37: Acest tip de beton poate fi utilizat pentru structuri de rezistență, inclusiv piloți și pereți de rezistență. Rezistența sa caracteristică este de 30 MPa la comprimare și 37 MPa la rezistența la tracțiune.

Preturile betonului pot varia în funcție de mai mulți factori, precum locația, cantitatea necesară, specificațiile exacte ale betonului și costurile de transport. Pentru a obține informații despre prețurile specifice pentru firma voastră, EvoBeton din Satu Mare, vă recomand să contactați direct compania pentru a primi o ofertă personalizată.

Asigurați-vă că discutați cu specialiști în construcții și să solicitați recomandări profesionale înainte de a alege tipul și specificațiile betonului pentru proiectul dvs. de construcție.

Cere un pret m3 la beton acum

Esti interesat de produsele noastre ?