Prețurile noastre concrete nu sunt cele mai mici. Cumpărăm numai ciment și materiale nemetalice de înaltă calitate, care sunt peste media pieței.
O flotă mare de vehicule, întreținerea mașinilor și a fabricilor, salariile și alte costuri duc la un anumit cost pe metru cub, sub care nu putem cădea.
Dar compania „EvoBeton” urmărește o politică flexibilă de prețuri, iar angajații noștri sunt întotdeauna gata să asculte sugestiile dumneavoastră. La noi obțineți beton de înaltă calitate cu toate documentele însoțitoare!Cifa beton pret?Pret beton B150, pret beton B200, pret beton B250, pret beton B350, pret beton B400
Clasa de beton Tip Ciment Pret unitar pt clasa de beton (lei/mc)
C8/10 - B150 CEM II A-LL-32.5R 310
C12/15 - B200 CEM II A-LL-32.5R 317
C16/20 - B250 CEM II A-LL-32.5R 327
C18/22.5 - B300 CEM II A-LL-32.5R 335
C20/25 - B350 CEM II A-LL-32.5R 344
C25/30 - B400 CEM II A-LL-32.5R 352
C30/35 - B450 CEM II A-LL-32.5R 360
C30/37 - B470 CEM II A-LL-32.5R 370
Servicii pompare brat 28, 32, 36 ml CEM II A-LL-32.5R Sub 18 mc=450 lei
Aditiv CEM II A-LL-32.5R 30 lei/mc
* Preţurile nu conțin TVA.

Preţurile pentru metru cub beton pret afişate în tabelul de mai sus sunt pentru un metru cub de beton si sunt orientative. Oferta pret beton se poate negocia în funcţie de volumul de beton comandat şi de distanţa de la staţia de beton la locaţie!

Etapele pentru livrare beton.

Cerere

statie

Lăsați o solicitare în orice mod convenabil pentru dvs. - prin e-mail, prin telefon sau comandați un apel înapoi pe site.

Calcul

statie

Experții noștri vor calcula costul betonului și livrarea, vor face o factură sau o ofertă.
.

Plată

statie

Plată în numerar și fără numerar. Plata in avans pentru persoane juridice. Reduceri și condiții speciale pentru clienții obișnuiți.

Productie

statie

Realizarea unui amestec de beton sau mortar la statie de beton, încărcare într-o autobetonieran. Apel de control de la dispecer.

Livrare și descărcare

statie

Livrarea se face prin malaxor de la 7 la 10 mc. Timp de descărcare - 1 oră. Condițiile suplimentare de livrare - echipamente simple, curse complexe, mobilitate concretă pentru sarcini speciale - sunt discutate în prealabil.

Opinia clientilor: review (7 opinii | adauga o opinie)
Andrei Otopeni
review
Nici nu credeam că este atât de greu să găsesc un furnizor bun de beton in otopeni.
____________________________________
Vlad
review
Pentru turnarea fundației, am cumpărat beton cu aditiv și am închiriat o pompă de beton, deoarece terenul nu permitea circulația prea aproape. Băieții au făcut totul clar, rapid, fără niciun comentariu.
____________________________________
Mircea Ionescu
review
Lucrez ca furnizor într-o organizație mare de construcții și înainte de fiecare dată a trebuit să caut un nou antreprenor pentru furnizarea de materiale de construcție....
____________________________________
Peris Casa
review
Prima dată am întâlnit nevoia de a cumpăra beton gata făcut. Anterior, soluțiile erau in betoniera, dar de data aceasta volumul era foarte mare.
____________________________________
Daniel P.
review
Faceam o casuta de gradina, cautam de mult un furnizor pentru achizitionarea betonului. Fundația stă fără crăpături de mai bine de un an. Recomand++
____________________________________
Veronica Dragi
review
Direcția principală a afacerii noastre este construcția de imobile comerciale. Construcția unor astfel de facilități mari necesită o cantitate mare de beton într-o singură iterație de turnare, iar compania evobeton face față unui volum atât de mare de livrare unică. Nu au existat eșecuri la livrări și nu au existat probleme cu calitatea amestecului de beton. Continuăm să lucrăm.
____________________________________
Ionesc
review
Livrarea a fost a 2 zile livrata, echipa profii++
____________________________________

Cere un pret m3 la beton acum

Esti interesat de produsele noastre ?